Etsi
OVI JA IKKUNA ASENNUKSET

Meiltä saat tarvittaessa joko pelkästään asennuspalvelun oville ja ikkunoille. Voimme myös tulla paikanpäälle mittaamaan ja pystymme antamaan tarjouksen ovista ja ikkunoista. Yhteistyökumppanimme on Suomen suurimpia Ikkuna ja ovi alan valmistajia. Työntekijöillämme on vuosien kokemus ovi ja ikkuna asennuksista.
KATTOTURVATUOTE ASENNUKSET

Asennamme myös kattosillat, tikkaat,lumiesteet ja sadevesijärjestelmät. Yhteistyökumppanimme kautta saamme edullisesti kattoturvatuotteet. Kun työskentelemme katolla meillä on aina putoamissuojaimet päällä. Huomioithan myös että työt on kotitalousvähennyskelpoisia.
AURINKOPANEELI ASENNUKSET

Meiltä saat tarvittaessa aurinkopaneeleille pelkän asennuksen tilattua. Useiden ja vaativien kohteiden kokemuksella pystymme asentamaan paneelit katolle kuin katolle. Ensin käymme asiakkaan kanssa paneeleiden paikat läpi, että hyötysuhde on paras. Paikan pystyy itse hahmottamaan niin että mihin aurinko paistaa suurimman osan päivästä. Inventterin pystyy asentamaan joko sisälle tai ulos. Johdotukset koitamme aina vetää niin, että pinnalle jää mahdollisimman vähän näkyviin. Näin saadaan siisti asennus. Jos katto on kauhean jyrkkä ja paneeleita ei saa harjalle niin pystymme asentamaan paneeleiden eteen lumiesteen. Lumieste vähentää paneeleihin kohdistuvaa kuormaa. Varttikatto asennuksia emme tee, koska usein kate on valmiiksi jo liian hauras.